Mihaela Muresan


Pana acum doi ani am fost o persoana care imi traiam viata doar muncind fara a mai avea timp sa ma bucura de fiecare secunda de respiratie si de frumos. Am facut facultatea de matematica sectia informatia. Am muncit 20 de ani in Mass Media. In toata aceasta perioada simteam ca ceva nu bucura sufletul meu. Mai apoi am inceput sa simt, sa respir si sa ma bucur de fiecare secunda pe care o traiesc si de minunatul cadou oferit de univers- viata.

M-am format la scoala samanilor incasi Q'ero, in Romania, avand-o ca shaman de linie pe Chris Waters.

CAND te pot ajuta ? Ce ar trebui sa iti atraga atentia?


Se detecteaza CAUZELE care au dus la aparitia bolilor sau a situatiilor nedorite pe care le traversezi in viata. Realitatea pe care o traiesti (situatii, boli) este rezultatul gandurilor si al emotiilor cu care te hranesti si al actiunilor pe care le intreprinzi. Bolile sunt o atentionare ca perceptia pe care o ai despre tine, lume si viata in general, este eronata, in discordanta cu armonia divina.

• Istoriile care vin din trecutul ‘prezent’ (adica al acestei vieti) cat si din trecutul ‘indepartat’ (al vietilor anterioare) sunt pur si simplu infasurate in campul tau energetic si continua sa iti influenteze continuu viata, prin tiparele comportamentale si de gandire pe care le perpetuezi.

• Ceea ce se intampla in urma unei sesiuni cu un saman, este ca incepem sa ‘decojim’, foaie cu foaie acest trecut care ne leaga, precum o ancora puternica aruncata pe fundul marii, care in vremuri de furtuna ne poate chiar inneca … deslegand/arzand aceste energii stagnante, SUNTEM LIBERI SA DEVENIM CINE SUNTEM NOI CU ADEVARAT, sa ne manifestam la intregul potential creator.

Curatare si vindecare

• Curatarea este un proces de durata care presupune o analiza/munca personala constienta, in a identifica ceea ce te deranjeaza. Odata ce s-a cristalizat ‘subiectul’ si a inceput sa aibe un contur, ACUM poate sa inceapa munca impreuna cu samanul. Vei vedea cum, de la sedinta la sedinta, vei cobori in straturi din ce in ce mai profunde, in locuri surprinzatoare, uitate, uneori dureroase. Odata curatate si ILUMINATE, experientele din trecut se inchid si se vindeca precum cicatricea unei rani.

• Vindecarea este un proces de inlocuire constienta a tiparelor care ies din armonia divina (ura, frica, neiertare, neacceptare de sine, neiubirea, etc) cu cele care fac parte din armonia divina. In schimbul eliberarii energiei toxice a traumei, te vei reconecta la resurse mult mai valoroase cum ar fi: IUBIREA, LIBERTATEA, ABUNDENTA, SENINATAEA, BUCURIA si POFTA DE VIATA. Aceste resurse au fost mereu ale tale doar ca abia acum, odata cu vindecarea, ti-au devenit din nou accesibile. Trauma, prin emotiile toxice pe care le-a generat, te-a tinut departe de ele.

• Samanul pur si simplu rescrie informatia de la nivel CELULAR, pana la nivel de ADN, prin stergerea/extragerea energiei grele, a amprentei care a ramas in urma ranii originale, in locul acelei energii distorsionante punand LUMINA din a 5-a dimensiune, insasi LUMINA CREATIEI.

Sesiuni individuale de vindecare șamanică

Iluminari

La baza sesiunii de vindecare în medicina energetică se află procesul de iluminare. Se lucreza o singură problemă, o singură amprentă, rană. Amprenta (rana, problema) din câmpul energetic are legătură cu o anumită chakra și pornind din acel loc, transmite date toxice creierului nostru. În timpul iluminării este îndepărtată hucha, energia densă care se depune pe chakre, este eliminată energia toxică pe care o creează amprentele fizice și emoționale dăunătoare și în final, aceste amprente sunt scoase, șterse din câmpul energetic luminos.

Recuperare de suflet

Traumele fizice și emoționale sunt o parte inevitabilă a vieții. Atunci când experimentăm evenimente traumatice, este posibil ca o parte a sufletului să se separe, luând cu ea o parte a sinelui nostru esențial. Această pierdere sufletească se poate manifesta prin boală, blocaj emoțional, frică și nesiguranță. Avem puterea sa intrarea într-un timp non-linear, atemporal, pentru a recupera partea sufletească pierdută, pentru a vindeca evenimente care au avut loc în trecut, și chiar pentru a corecta cursul destinului, viitorul.

Procesul recuperării de suflet implică anularea contractelor vechi și renunțarea la credințele limitative. Pentru a recupera o parte de suflet, terapeutul face, pentru persoana in cauza, o mare călătorie în Mitic, în Lumea de Jos. Călătoria se face într-o stare de meditație ghidată, prin tehnici de respirație specifice, și permite identificarea unor situații din trecut și vindecarea acestora, aducându-se înapoi un nou destin. Se reia apoi procesul descris la iluminare. La terminarea procesului de ilumicare persoana este rugara să-și împărtășească experiența, si impreuna cu terapeultul creaza o ”noua harta mitica.”

Extractii solide sau lichide

Atragem energii negative atunci când există o afinitate în noi pentru ele. Furia poate ne penetra câmpul energetic numai atunci când vibrația furiei trăiește în noi, ura ne poate afecta numai atunci când ura de sine este prezentă.

Procesul de extracție se desfășoară în câteva etape: se verifica câmpul energetic a parsoanei. În momentul în care este detectată o formă, un obiect, se extrag din campul energetic. Pasul urmator, se iluminează chakra, rugand universul sa aduca lumina pura. În final, se închide chakra și se reia procesul descris la iluminare.

O energie (entitate) intruzivă poate pătrunde efectiv în corpul fizic. Energiile sau entitățile intruzive sunt spirite prinse între lumi. Ele se atașează de campul energetic a persoanei ca un parazit. Entitățile intruzive sunt suflete în căutarea vindecării, așa că trebuie tratate cu respect, înțelegere, compasiune și iubire. Multe dintre problemele psihologice și fizice sunt cauzate sau agravate de aceste entități (energii), cum ar fi depresia, dureri,viciile etc. Odată ce entitatea intruzivă este eliberată, persoana își schimbă comportamentul..